vrijdag 31 mei 2013

Anti Park dag..oftewel rustdag

Vannacht een onrustig nachtje gehad..gisteren hadden we chinees gehaald alleen ik had iets anders als de rest..nou ik heb het geweten :-( beroerd geweest en aardige tijd op het toilet gezeten. Was al bang voor een voedselvergifiging maar gelukkig was het later in de ochtend weer weg..pff gelukkig maar.

Maar goed we hebben allemaal lekker uitgeslapen, kinderen werden half tien wakker dus ook wij.
Daarna hebben we ontbeten en zijn we lekker in het zwembad gaan hangen en natuurlijk het bubbelbad hoort er ook bij. Dit keer vond Damian het wel lekker en kwam er gezellig bij.
Na een tijdje begon het weer flink te regenen en zels onder de lanai kregen we de regen te voelen,dus werd het tijd om onder de douche te stappen.
We hebben allemaal lekker gedoucht en op ons gemakkie aan gaan kleden.

Rond een uur of drie zijn we een stukje gaan rijden..maar eerst even tanken bij Race Trac, daar nog even drinken gehaald voor 69 cent!


We wilden even over de International Drive rijden en ook even richting Davenport. In 2007 hadden we daar een villa gehuurd maar wisten nou nooit hoe die community heette. We konden het in 1x vinden en zijn er nu achter. Er is flink wat bijgebouwd zagen we. Het ziet er allemaal mooi uit maar vind het vanaf die kant altijd zo'n eind rijden naar Disney enzo..

Daarna zijn we weer terug gereden om bij Texas Roadhouse dit keer te gaan eten. We konden weer direct aan tafel maar het was pas half 6 dus best vroeg. De meeste gaan hier toch wat later eten merk ik wel.
We namen dit keer geen voorgerecht aangezien het toch altijd wel in de prullenbak bij ons beland.
De kinderen namen een hot dog met frietjes. Daan nam een combo meal met spareribs, chicken, steakfries en sweet potatoe. En ik nam een hamburger met steakfries en een extra side van spareribs.
Onze serveerder was in het begin erg opdringerig maar na 2x zeggen dat we het nog niet wisten kwam hij helemaal niet meer terug en liet ons een aardig tijdje wachten. Nadat we hadden besteld kreeg iedereen zijn eten behalve ik. Dat kwam pas na 5 minuten aan en ook nog niet eens compleet. Ging allemaal erg vreemd, maar dacht misschien komt dat later omdat een extra iets is wat ik had besteld maar bleek gewoon dat hij het was vergeten..dus ook dat kreeg ik nog eens later.
Toen Daan klaar was met eten kwam hij al met de rekening op tafel aanzetten, maar vertelde er wel bij dat er geen haast was hoor. Hij wilde de borden van de kinderen ook al meenemen maar die waren nog aan het eten.




We waren hier dus zo weg..het eten was wel lekker hoor, maar de bediening vond ik allemaal wat vreemd. Hij had volgens mij zijn dag ook niet want de tafel achter ons had ook een halve bestelling gekregen en miste van alles :-)



Dus..Outback staat bij ons nog steeds op numero uno!

Na het eten werd het tijd om de laatste dingen te halen voor wat mensen thuis.
Dus op naar de Premium Outlet op Vineland...we zijn gelukkig geslaagd. Het is altijd weer moeilijk om voor je familie iets mee te nemen maar tis ons weer gelukt.
Vlug nog even naar de Walmart voor drinken want dat hadden we niet meer, gelijk nog even Disney shirtjes gekocht voor de kids en een Disney pyama voor mezelf :-) en toen was het alweer half 11! Wat gaat de tijd toch hard hier zeg..
Het vliegt voorbij die dagen helaas.

Inmiddels zijn we nu lekker in ons huisje en de kinderen liggen al op bed, deze avond zonder problemen want ze lagen in 10 minuten knock out.
Morgen gaan we al vroeg in de ochtend naar Epcot om sowieso Test Track te doen..en voor de rest kijken we even hoe druk het daar is anders gaan we lekker weg. Misschien dat we morgen nog even bij Downtown Disney gaan kijken of Mini Golf, we hebben immers de fun and more passen van Disney dus het zit erbij inbegrepen..we'll see.

Xxx tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten