zaterdag 11 mei 2013

Fort Lauderdale, dagje shoppen

Vanochtend rond 4.00 werd Jayden alweer wakker maar heeft daarna toch nog lekker tot 7.00 bij ons in het grote bed geslapen.
Vandaag hadden we weer een soort van planning, maar daar is uiteraard weer niks van terecht gekomen, maar we hebben tenslotte vakantie..niks moet alles mag.
Vanochtend eerst hier naar de Target gereden voor wat eten en benodigheden voor straks op het schip. En bij de Target zat ook een mall dus ook daar maar even rondgesnuffeld. Echter zijn we alleen bij Macy's geweest(uiteraard eerst onze visitors pas gehaald voor de extra 10% korting) aangezien we later naar
Sawgrass Mills Mall zouden gaan waar eigenlijk alles wel zit.

Het was de bedoeling dat we in de middag nog even naar het hotel zouden gaan om de kids te laten slapen maar het was toch al vrij laat en wilde bij de Dollar Tree ook nog even wat drinken halen en moesten nog eten dus dat is hem niet geworden.
Ook hadden we Damian beloofd om naar de Toys 'r Us te gaan zodat ze samen wat uit konden zoeken. Dus we hoorden al heel de ochtend wanneer we nou eens naar die speelgoedwinkel zouden gaan. Eenmaal aangekomen was Damian al helemaal hyper en we waren nog niet binnen en Jayden komt helemaal los.
Hij was niet van de accu autos af te slaan. Elke keer weer rende hij er naartoe en klimde in de auto's :-) . Ja sorry Jayden maar die dingen krijgen we toch echt niet in onze koffer haha! Al zijn ze hier wel erg gaaf hoor, zoveel keus hebben we niet in Nederland.

Voordat we eindelijk bij Sawgrass Mall aankwamen was het inmiddels al 17.00uur. We hebben dus niet alle winkels gezien maar vonden het ook niet zo erg, we zijn er tenslotte nog 3 weken en in Orlando zitten er nog zat winkels waar we ons uit kunnen leven :-) We hebben er 3 uurtjes rondgelopen.
Ik moet zeggen dat het een erg leuke mall is, drukte viel ook erorm mee. Had gedacht dat je echt moest zoeken naar een parkeerplek. Maar hadden een plekje voor de deur.

Heel de auto lag toch aardig volgeladen met allemaal tassen, had er eigenlijk een foto van moeten maken, maar ja dat is altijd achteraf.
Ook hadden we Damian nog beloofd te gaan zwemmen, ja we beloven veel maar komen het 'bijna' altijd na.. dus Daan is met Damian nog even wezen zwemmen en bubbelen on the rooftop. Damian vond het wel vreemd dat hij in de avond nog kon zwemmen. Hij zei nog onderweg naar het hotel "mama maar ik weet niet hoe ik het licht aan moet doen bij het zwemmen hoor"

Ondertussen heb ik Jayden lekker op bedje gelegd want die was versleten en heb ik alle spullen weggewerkt in de koffer, want morgen moeten we weer uitchecken. Half 11 moet de auto weer ingeleverd worden op Miami Airport en gaan we met het shuttlebusje richting de Port of Miami voor onze 8 daagse cruise naar de Caribbean.
We weten nog niet of we onze blog bij gaan houden op het schip aangezien de prijzen van het internet aan boord wel erg aan de hoge kant zijn. En de snelheid ook niet echt super is.

Voor nu hou ik het weer voor gezien, iedereen ligt al lekker in dromenland en ik ga mijn bedje ook maar eens opzoeken.

Iedereen nog erg bedankt voor jullie lieve berichtjes op onze blog, erg leuk om te zien dat mensen ons volgen!

Tot gauw!





3 opmerkingen:

  1. Wat een herkenbare en mooie plaatjes!! Jullie genieten, al zullen die kereltjes inderdaad wel gesloopt zijn, daar hebben we zelf al last van de eerste dag.
    Geniet van jullie cruise, laat jullie maar lekker verwennen!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker dagje hoor! Geniet van de cruise, ga gewoon lekker genieten en als er geen internet is lezen we het later wel, een blog is geen moeten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er allemaal goed, ben benieuwd naar het vervolg;)

    BeantwoordenVerwijderen