dinsdag 21 mei 2013

Laatste dag zee

Ook vanochtend hadden we weer geen zin om op het dek te gaan ontbijten..lui zijn we hey het is echt vakantie! :-)

En had hem dit keer op half 10 a 10 uur gezet.

9 uur werd iedereen wakker en vannacht had Jayden ook niet echt een lekker nachtje. De zee was ook vrij ruw en we vaardde ook wat harder(reden volgt later).

Iets voor tienen kwam het ontbijt en de Turkse jongen herkende ons gelijk.

Hij kon een paar woorden Nederlands en zat gelijk weer te geinen met de jongens.

Dit keer was het ontbijt wel goed en zelfs teveel..ach het is ook nooit goed ook he. We hebben heerlijk gegeten en bleven lekker in onze hut.


Prinses en de kikker was op de tv dus de kinderen, Damian vooral bleef lekker op zijn bedje naar de film kijken.

Aangezien dit onze laatste dag op zee is zijn wij alvast de koffers gaan inpakken en wat een gedoe is dat dan weer zeg. Het lijkt wel alsof er niks meer in die koffers past en weten niet meer hoe alles gepast heeft kunnen hebben. Maar het is weer gelukt, alles zit er weer in.

Rond 12 uur werd het tijd voor lunch en zijn we naar dek 10 gegaan.

Daar kwam de mededeling van de Kapitein van het schip..we zouden normaal gesproken om 8 uur in de ochtend aankomen bij de Port of Miami.

Maar doordat er medische hulp nodig is voor iemand op het schip hebben ze de koers veranderd, de snelheid verhoogt en komen we vannacht om 2 uur al in Miami aan. Voor ons allemaal niet zo erg, dan slapen we allemaal nog en we zien wel hoe we dat morgen allemaal doen.

Terug naar het eten..we gaan weer lekker wokken. Daan is alvast in de rij gaan staan voor de wok en ik ging alvast drinken halen voor ons en voor Damian patatjes. Damian ging alvast zitten en zijn patatjes eten en ik ging even kijken hoe ver dat Daan was. Daan was niet van zijn plek afgeweest! En hij stond er al zeker een kwartier..Ik heb het dit keer overgenomen en ben in de rij gaan staan zodat de rest alvast kon gaan zitten en wat drinken.

Nou ik heb er zeker 3 kwartier gestaan voordat we eindelijk ons eten hadden! Wat duurde dat lang zeg..maar het resultaat was weer voortreffelijk want we hebben weer heerlijk gegeten. De toetjes afdeling was dit keer ook anders. Er stond een chocolade fontein, diverse taarten, koekjes, donuts, churros,marshmallows. Ook daar moesten we natuurlijk van snoepen!





Na al dat eten zijn we weer terug richting de hut gegaan voor 'naptime'

We wilden daarna nog even gaan zwemmen maar dat is hem niet geworden.

De kinderen werden pas rond half 6 wakker, maar gingen ook pas rond 3 uur slapen. Dus helaas geen zwemmen meer maar zwemmen kunnen we de komende 2 weken nog volop.

Nog even wat dingetjes in de hut opgeruimd en even naar de guestservices gegaan om te kijken hoeveel credits we nog hadden..5 dollar over. Toch niet verkeerd gedaan moet ik zeggen! Ook moesten we nog even de telefoon terugbrengen van Camp Carnival en daar kreeg Damian nog een boek mee en allebei nog een Carnival koekje.

Daarna zijn we lekker in het Restaurant wezen eten en namen we allebei de Flat Iron Steak en de kids een Hot Dog. Kinderen hebben allebei goed gegeten, alleen mijn steak was niet echt super helaas. Ik vroeg hem dit keer Medium Well maar hij was Well done en nog een beetje extra well done :-) , erg taai dit keer, ach dan maar een lekker chocolate melting cake als toetje, die maakt het wel weer goed. Showtime was natuurlijk in teken van afscheid en zongen een afscheidsliedje.



 



Rond kwart voor 8 waren we klaar en om kwart over 8 was alweer de show, die dit keer Motown was..we dachten dat het een soort van musical zou zijn maar het was een band. Vind ik altijd wel leuk maar Damian had al gelijk zoiets van 'dit is echt niet leuk' die die begon al dat hij naar de wc moest..Jayden was ook maar aan het klieren met de stoelen dus we zijn maar met zijn allen weggegaan. Jammer want die vrouw kon echt goed zingen! Hebben we een keer een goeie zangeres... ;-)

Nog even op het Lidodek wezen kijken want daar was het movie night, The Bourne Surpremacy, niet echt iets voor de kinderen. Dus vlug even wat gedronken met wat popcorn en lekker naar de hut gegaan.

De kinderen nog even lekker in bad gedaan en waren daarna zo vertrokken.
Ik nog even aan het blog werken en dan is het ook voor ons bedtijd. Morgen moeten we vroeg op, zo rond 6 uur want om half 7 kunnen we de boot al af. We willen dan toch wel de auto eerder op gaan halen zodat we lekker op tijd in Clearwater Beach kunnen zijn..dus morgen kijken of dat allemaal een beetje mee zit..

Vanaf morgen kunnen we eindelijk weer een beetje online en bereikbaar zijn..Jeeej :-)

Tot morgen weer!!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten