zondag 2 juni 2013

Epcot

Vanochtend vroeg opgestaan zodat we voor openingstijd (9uur) bij de ingang zouden staan.
Was best pittig maar we wilden zo graag Test Track doen dus hadden we het er wel voor over.

10 voor 9 arriveerden we bij de ingang, helaas waren we niet de enige die hierover dachten want het was vrij druk.
Om binnen te komen hebben we zeker 20 minuten staan wachten. Overal stonden flinke rijen.
Bij binnenkomst zijn we gelijk doorgelopen naar Test Track en de rij was al 50 minuten en de Fast Passen waren vanaf 11.10 beschikbaar. Dus die ook gelijk maar gehaald.


Damian en ik zijn in de rij gaan staan en Daan ging met Jayden aan de kant zitten. Binnen was het al erg veranderd. Zag er super modern uit. Damian vond het allemaal wel kick die auto's en onderdelen. Al duurde het wachten toch wel erg lang. Na de lange rij kom je eindelijk bij een medewerker die je een kaartje geeft, dus ik dacht dat we wel aan de beurt waren, maar helaas..we moesten nog even wachten. Na ongeveer 10 minuten mag je weer een stukje verder en kom je in een halletje uit waar je moet wachten totdat je je auto mag gaan samenstellen.
Dit is allemaal erg gaaf, maar Damian die verwacht dat je die auto ook echt krijgt haha..nee helaas Damian daar beginnen ze niet aan ;-)

Als je je auto heb samengesteld mag je weer in de rij gaan staan totdat je aan de beurt bent, dit duurt niet zolang gelukkig.
Damian is ondertussen helemaal hyper en kan niet wachten..
Eenmaal in de auto moest natuurlijk wel zijn oren dicht want die herrie vind hij echt maar niks maar had gezegd dat als we buitenkwamen zijn oren open gingen hoor..en dat heeft hij gedaan..gillen dat hij deed en lachen. Super om zo'n ventje helemaal enthousiast te zien.

Ik vond de attractie ook erg mooi geworden en het leek wel alsof sommige stukken toch wel een stuk sneller gingen.
Daan is daarna met Damian geweest en tegen die tijd was het al over elfen en mochten we gelijk weer door met onze fast passen.
Damian is dus 4x geweest! Wat een mazzelaar..

Daan heeft het nog gefilmd



Voor de rest wilde we niet echt veel meer doen op het park en hadden het eigenlijk wel gezien met die parken. Jayden was ondertussen ook wel moe en wat aan het jammeren dus vonden het tijd om lekker terug naar het huisje te gaan zodat ze konden slapen.

Bij het huisje aangekomen zijn we allemaal even gaan liggen en heerlijk dat we het vonden, het weer was toch niet echt zonnig dus bijkleuren zat er ook niet bij helaas.
Na onze middagdut hadden we nog eten in de vriezer liggen en hebben dat opgegeten, tenminste ik en Jayden. Wij hadden lasagna(Jayden) en Beef en pepper met rijst(Natalie), maar de andere mannen hadden kip met patat maar dat zag er niet echt smakelijk uit, dus de heren zijn samen naar de Mc Donalds gereden voor een patatje.

Na het eten hebben de jongens nog even lekker gespeeld met hun nieuwe speelgoed en wij zaten tv te kijken. Daan had ijs maar die vond ik niet lekker,dus zijn we nog even met zijn allen naar de Target gereden voor Ben&Jerry ijs, en aangezien ik toch bij de Target was hebben we gelijk even voor mijn moeder voor nog wat spulletjes gekeken maar ook daar kon ik het niet vinden..dus helaas mams :-(

Jayden is erna lekker naar bed gegaan en die was zo vertrokken, Damian is nog even bij ons blijven zitten totdat Jayden in slaap is gevallen maar ook Damian was moe dus gaf zelf al aan dat hij naar bed wilde.
Wij zelf zijn ook niet veel later naar bed gegaan, het einde van onze vakantie komt nu zo dichtbij en dat zit dan toch vaak in je gedachten.

Morgen staat nog 1 dag fun op de planning, en dat is Wet n Wild. Ze geven hier al dagen onweer op dus hopelijk hebben we er daar morgen niet al te veel last van..

Tot morgen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten