zondag 19 mei 2013

Dominicaanse Republiek...of toch niet

Vandaag uitgeslapen tot maar liefst 9.00uur! We keken naar buiten en zagen dat we al aan land waren. En ja wat moesten we ervan denken, het zag er niet echt uitnodigend uit. Ik had van te voren alles al bekeken wat we moesten doen, van alle landen die we gingen bezoeken wist ik bij dit land niet wat te doen. Ik had op een gegeven moment een strand opgezocht dat we met de taxi konden bezoeken. Maar Daan had al 2x te horen gekregen, bij een reisbureau en van een collega dat het niet echt veilig is om daar buiten een resort om het eiland te gaan verkennen.

Dus na een kort overleg hebben we besloten om lekker op het schip te blijven. We zijn lekker met de kinderen bij het waterpark gaan zitten.

Lekker rustig dat het was, Damian kon achter elkaar de glijbaan af dus die zagen we af en toe even in flits voorbij rennen :-) of hij riep van boven af even naar ons en zwaaide. Jayden heeft een tijdje van de kleine glijbanen genoten maar op een gegeven moment is hij lekker bij ons gaan zitten. Hij wilde af en toe nog richting de glijbaan lopen maar het was erg warm vandaag.. Zeg maar gerust heet, de vloer kon je niet normaal meer op lopen.



Iedereen zag je rennen naar een plekje schaduw, dus voor Jayden zijn kleine voetjes was dat natuurlijk gelijk huilen en ging weer vlug op de stoel zitten en heeft ook zeker bijna dik 2 uur naast me gezeten. En voor de lezers die Jayden persoonlijk kennen..dat is heel wat! :-)



We kregen toch wel weer wat honger en zijn naar Guy's Burger Joint gelopen voor weer een overheerlijke hamburger. En na het eten was het wel weer even tijd voor een middagdutje. Ging natuurlijk weer niet soepeltjes want ze wilden weer niet slapen. Van Damian kan ik het wel begrijpen want die is niet echt meer aan dutjes toe maar Jayden daarentegen heeft ze echt nog nodig.

Wij wilden lekker een serietje kijken op de laptop maar dat ging dus niet lukken want ze bleven dus kijken wat wij allemaal aan het doen waren en dat werd dus klieren. Dus op een gegeven moment toch maar de laptop uitgezet en ook gaan liggen...resultaat.. allemaal in slaap gevallen tot half 6!

Toch maar even opschieten want we wilden uit eten dit keer..het was gewoon casual dus we hoefden ons niet totaal op te tutten.

Onderweg naar het restaurant hebben we nog even foto's gemaakt. Dat kan zoveel als je wilt met diverse decors en gratis. Je bent tot niets verplicht.


Jayden had er niet echt veel zin in en snapte ook helemaal niet wat ze allemaal wilde dus die was er gauw klaar mee. Maar Daan en Damian hebben denk ik samen nog wel leuke foto's samen. Morgenavond zijn ze klaar en kunnen we ze gaan bekijken.

Daarna toch wel trek dus op naar Sapphire Restaurant. Er stond geen rij dus waren gelijk aan de beurt. Eerst moesten de serveersters nog even met de jongens kroelen. Ze zijn hier echt in trek haha.. moeten nog uitkijken dat ze niet gekidnapt worden. Je kan hier niet eten of lopen zonder dat er iemand naar ze toe komt. Na al dat geflirt konden we eindelijk naar onze tafel ;-)

We hadden een tafel middenop, Damian wilde aan het raam maar die waren allemaal bezet.

We hebben heerlijk gegeten zeg, de kinderen nuggets met de normale friet en Daan had kipfilet en ik Flat Iron steak. Tussendoor werd er geroepen 'It's Showtime!! en wij wisten voldoende.. en ja hoor alle obers voetjes van de vloer op 'Gangnam Style' , super om te zien. Ze gaan zo uit hun dak en moet eerlijk zeggen ze hebben nog ritme ook!

Daarna nog een heerlijk toetje op en toen waren onze buikjes wel weer vol.

Morgen gaan we hier dus zeker weer eten!

Na het eten zijn we richting de show gegaan, maar Jayden had een verrassing in zijn luier dus Daan is even vlug met hem op en neer gegaan richting de hut. Wij zijn vlug nog een plekje gaan zoeken want de show begon over 5 minuten. We hadden een mooi plekje en nu maar hopen dat Daan ons ook nog kon vinden in het donker. De show begon en het was een show van Marcus Monroe, wat een leuke gozer was dat..Ik lag in een deuk alleen van de eerste 5 minuten al. Op een gegeven moment zag ik Daan bij de trap zoeken dus even volop zwaaien en gelukkig zag hij ons al snel.

Het was een show van een uurtje en we hebben volop genoten van de show.


Hij was een jongleerder, zeg ik dat nou goed? :-) , was een hele gave show en Damian was zelfs teleurgesteld dat hij al afgelopen was maar the Party ain't over yet..want daarna was er op het Lido dek een Caribbean Party dus op naar boven en kijken wat het is..



Kwamen boven en meteen al 2 van mijn lievelings liedjes dat begint goed!

We hebben heerlijk gedanst, zelfs de kinderen deden mee maar rond half 11 werd Jayden toch wel wat moe en zijn we richting de hut gegaan. De kids sliepen zo..

Ik heb nog even aan het blog gewerkt daarna wilde we even nog een serie kijken maar Daan had voordat we op vakantie waren de laptop geupdate en dus niet de Premium erop gezet. Windows Media Player werkte dus niet..das balen dus..Zoveel was er niet meer op de tv dus dan maar ook onze oogjes toe.

Morgen gaan we naar Curacao, en daar kijk ik al een hele tijd naar uit! We gaan op eigen houtje het eiland verkennen, vind die excursies via de cruise erg duur en we zitten gelijk aan land met de winkeltjes dus dat moet wel goedkomen...tot morgen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten