dinsdag 21 mei 2013

Bye Carnival Breeze..op naar Clearwater Beach!

We zouden vannacht rond 2 uur in Miami aankomen maar om half 1 kwamen we de port al binnen varen..en we hebben het geweten zeg. Ze hadden de boot gelijk maar even gedraaid dus die motoren gingen natuurlijk luid tekeer.
Wat een getril in onze hut, het leek wel een aardbeving. Alles rammelde en bewoog, dat heeft zeker tot half 2 geduurd...auw en om 6 uur ging de wekker
:-(

Dat was dus een kort nachtje voor ons, de kinderen hebben gelukkig door alles heen geslapen en nergens last van gehad, die waren om 6 uur helemaal op en top fit, wat een energie hebben die mannetjes toch op de vroege morgen.

Half 7 waren we helemaal klaar en zijn we richting dek 3 gegaan om van boord af te gaan. Maar helaas mochten we er nog niet af en moesten we nog even in het theater wachten op toestemming. Dat duurde een kleine 20 minuten en daarna ging alles vrij vlug. Ook de douane ging erg snel en zo stonden we om 7.30 al buiten.
Shuttlebus van Alamo stond al klaar dus konden gelijk inladen om richting de Airport te rijden, er stapten nog 2 vrouwen in die we al vaker op de boot hadden gezien, die vrouw was helemaal weg van de kinderen. We hebben lekker gekletst en voor ik het wist reden we het dek van de Rental Cars al op.

Bij Alamo aangekomen stond er toch al een flinke rij, maar we waren vroeg..veels te vroeg eigenlijk. Want we zouden eigenlijk de auto pas om 10.30 halen. Bij de balie kreeg we het bekende upgrade praatje over van alles en nog wat. We hadden een minivan, maar die zou volgens meneer veels te klein zijn..yeah right. We hadden 3 koffers, 1 klein koffertje en 2 rugtassen. Dat zou volgens hem nooit passen en moesten maar een grotere Van nemen, i don't think so sir. Op alles zeiden we 'nee' en meneer vond dat toch allemaal niet zo leuk. Maar goed, alles was geregeld dus op naar de auto's.. Het waren allemaal Grand Caravan dus weinig keus qua merk, maar dat was voor ons geen probleem want had toch al gerekend op deze auto.
We hebben gekozen voor een zwarte..toch wel een mooi ding. Damian vond al gelijk uit dat de deuren automatisch open en dicht gingen, leuk speeltje.
Papa vind dat trouwens ook allemaal wel leuk hoor, de achterklep gaat ook automatisch dus daar wordt ook erg veel gebruik van gemaakt :-)


We hadden nog niet ontbeten dus zijn nog even bij de Walmart vlakbij het vliegveld wat croissantjes en drinken wezen halen. Ik had al een beetje hoofdpijn dus ik had het zeker wel even nodig.
Na ons ontbijtje zijn we richting Clearwater Beach gereden, was een pittig ritje.
Niet alleen voor ons maar ook voor de kinderen. Jayden is nog wel even in slaap gevallen maar zodra hij wakker was begon hij gelijk te huilen en te jammeren.
Voor ons voorlopig toch geen vakantie naar de westkust van Amerika :-)

Rond half 2 kwamen we bij ons hotel aan en mochten gelukkig al naar onze kamer. Al ging dat niet helemaal goed. Bij de kamer aangekomen hadden we nog geen babybedje maar die werd geregeld. Er was maar 1 king bed en niet 2 doubles. De man die het bedje kwam brengen snapte ons totaal niet dat we 2 bedden nodig hadden en bleef maar vragen of we nog een babybedje wilde..ja of Damian daar in gaat slapen. Gelukkig kwam de vrouw van Housekeeping en die zag het gelijk en vertelde ons dat we even moesten bellen naar de balie..we kregen een andere kamer.
Bij die kamer aangekomen hadden we dus weer geen babybedje maar misschien dat hij later werd gebracht.
Ik had nog steeds flinke hoofdpijn dus zijn richting de Mc Donalds gereden die we onderweg al tegenkwamen zodat we daar ook even konden internetten.



We hebben zeker 2 uur bij de Mac gezeten! We hadden een tafel met een spelcomputer, dus Damian was helemaal into the computer. En wij zaten te facetimen met onze ouders. Vlug nog even wat dagen op ons blog gezet en wat foto's geplaatst, anders kwam ik er straks helemaal niet meer uit :-)

Na de Mac zijn we weer even terug naar het hotel gegaan en ben toen even een half uurtje gaan liggen want mn hoofdpijn was nog niet weg helaas en ik wilde toch wel naar Pier 60 toe..we zijn hier natuurlijk niet voor niks gekomen.
Rond 18.30 zijn we met de Trolley Train  richting de Pier gegaan, en het ziet er allemaal erg prachtig uit hier. Mooi strand, wel erg druk. Het is gewoon file rijden hier..

De mevrouw had ons netjes afgezet bij de Little Toot, dus even oversteken en we waren bij de Pier.. er waren al wat artiesten bezig met hun acts maar nog niet echt iets bijzonders om voor te blijven staan. Op de pier waren allemaal kraampjes, gewoon gezellig om hier te lopen.
Verder op de pier moest je betalen, maar kostte maar 50cent. Voordat we verder gingen zag ik al dolfijnen omhoog komen! Dus ik was al helemaal blij, verderop de pier hebben we nog even gezocht en kwamen nog 2x wat dolfijnen tegen maar die waren te ver van ons vandaan. Nog even wat foto's gemaakt van de pelikanen en de pier en op ons gemak weer terug gelopen.








Van de pier afgelopen was er ook een speeltuin en trampolines, uiteraard moest daar ook nog even gespeeld worden, alleen Jayden was het er natuurlijk absoluut niet mee eens dat we ook weer een keer verder moesten en brak de boel weer af zodra we hem probeerde in de buggy te zetten..je zou die mensen eens moeten zien kijken :-) Er komt namelijk flink wat geluid uit zo'n klein mannetje haha!






Mijn hoofdpijn was ondertussen uitgemond in een migraine aanval en wilde toch nog even kijken of we ergens wat konden eten. We zagen niet veel meer wat bij ons in trek viel en we voelden ons niet zo meer op ons gemak. Het was inmiddels donker en de raarste figuren kwamen voorbij. Beetje een agressief sfeertje. We zijn dus maar een stuk gaan lopen richting de Trolley om te kijken of we met de auto anders wat konden vinden. Maar de trolley train kwam maar niet, we hebben er 40 minuten gewacht totdat er een normale bus kwam en die gelukkig ook langs ons hotel kwam. In de bus werd in steeds beroerder en eten hoefde voor mij ook niet meer, dus bij het hotel aangekomen zijn we gelijk door naar de kamer gegaan en ben ik mn bed in gekropen.. de rest lag niet veel later op bed.
Hopelijk is het morgen allemaal weer wat beter..dan staat Clearwater Marine Aquarium op de planning en gaan we richting Kissimmee.

Tot Morgen weer!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten