woensdag 15 mei 2013

Dagje op zee

Vanochtend waren lekker vroeg, Jayden vond het wel weer tijd om eruit te gaan. Dus om 7uur was het alweer weer lekker hectisch in de hut.

We hebben op zich wel goed geslapen..waren bang dat we nu we zo laag zaten erg last zouden hebben van de motor of de golven, maar dat is me toch reuze mee gevallen.

Het is vandaag Moederdag dus kreeg gelijk van Damian een hele mooie tekening die hij op school had gemaakt..zo lief!

Vandaag hebben we ook lekker gebruik gemaakt van de roomservice..lekker ontbijt op bed. Vind dat toch wel horen op Moeder of Vaderdag :-)

Ontbijt was prima op tijd en veel..we hadden eigenlijk teveel op het lijstje gezet hihi..

Daarna op ons gemak aangekleed en zijn we op pad gegaan..wat dekken bekeken, man wat is dat schip groot zeg. Soms kwamen we weer met de lift ergens uit en bleken we weer niet verder te kunnen, en soms wist ik niet eens meer of ik nou op de voor of achterkant van het schip was. Maar was gelukkig niet de enige. Er zijn veel mensen die met de deckplan kaartjes lopen of even aan de werknemers vragen waar ze nou zijn :-)

Op deck 5 heb je een hele leuke schommelbank, daar hebben we even een klein uurtje op gezeten, lekker in de zon met een drankje. Damian en Jayden vinden die schommelbank wel wat. Ook de man van het shuttle busje kwam nog voorbij en begroette ons hartelijk.

Ik vind de mensen hier echt zo vriendelijk, ok soms zijn mensen wat overdreven maar al met al stoor ik me totaal niet aan hun vriendelijkheid hoor. Kunnen sommige Nederlanders nog wat van leren :-)

Het werd tijd om te lunchen dus weer op naar deck 10, de lido deck, viel erg mee met de drukte dus konden makkelijk aan een tafel bij het raam schuiven.

Toen werd het toch wel tijd voor een 'nap' . Het was de bedoeling alleen de kids en wij lekker een serie kijken, maar ook paps en mams waren moe dus hebben lekker meegedaan met het tukkie doen.

Na onze schoonheidsslaapjes werd het toch wel tijd om te gaan zwemmen.

We hadden gezien dat Damian net een paar mm te klein was voor de glijbanen maar wilden toch wel gaan proberen of hij er vanaf kon. En ook willde we proberen of Jayden zonder problemen in het water kon. Jayden is nog niet toilet trained laat maar zeggen en kinderen die dat niet zijn en nog in Pampers lopen mogen niet het water in.

Is wat voor te zeggen maar vind het toch erg zielig als Damian wel mag en Jayden toe moet gaan kijken. Nou kan je zeggen, geen hond die er naar kijkt en waren niet de enige met kleine kinderen, dus Jayden is ook gewoon lekker van de Mini glijbaantjes geweest. En wat een lol dat ze hadden. Jayden bleef lopen naar de glijbanen. We mochten hem niet eens meer helpen en als Damian voor het zat, duwde hij hem zo van de glijbaan af!

We wilden ook wel even in een hottub zitten dus wij zoeken naar een hottub waar het niet te druk is..onderweg waren ze op het deck aan het dansen. Leuk, want op elk nummer hebben ze wel een dansje. Op dit deck waren alle hottubs vrij druk dus dan maar een paar dekken lager kijken.

En gevonden op deck 5..we zaten eerst met zn 6en in het bad en iets later kwam er een groepje vrouwen bij. Nou ik denk dat we dik 1.5uur in het bubbelbad hebben gezeten met die vrouwen. Wat hebben we gelachen..Damian probeerde te zwemmen en werd toegejuichd door de vrouwen dus die vond dat wel wat. Naderhand werd ook Jayden door iedereen doorgegeven, we hebben in een deuk gelegen.





Het was op een gegeven moment al half 6 en Damian wilde natuurlijk die glijbanen nog af. Dus weer terug naar boven. Ik ging met Damian naar boven, en maar hopen dat hij eraf mocht. En geen probleem, Damian mocht eraf. Gillen( op een lachende manier hoor :-) ) dat hij deed. Morgen nog maar eens proberen als er tijd is.

Na het glijden zijn we richting de hut gegaan om ons om te kleden. We wilden nog even naar de Guest Services want we waren een autostoeltje kwijt en we snapten niet veel meer van de onboard credits. Daar aangekomen bleek dat het autostoeltje gewoon bij hun lag en de onboard credits waren ook verhoogd! Zou niet weten waarom maar we hadden 65 dollar extra gekregen. Ik vind het best haha!!

Toch wel wat trek gekregen dus maar eens kijken wat er op het menu staat.

Het was niet erg veel bijzonders moet ik zeggen. Vond het 3 jaar geleden toch veel meer uitgebreid als nu hier op de Breeze. Beetje een tegenvaller.

Damian is niet echt wat je zegt een goede eter. En houd het meestal op patat en brood wat hij lekker vind. En thuis is het meestal een drama om hem ander eten te geven. Maar goed, patat is hier dus niet :-s , wat ik dus eigenlijk best vreemd vind. Normaal is dat toch altijd wel te krijgen, zeker in een kindermenu. Maar nu dus niet.. ze eten dus vrij weinig helaas. Morgen toch maar eens navragen hoe dat zit.

Na het eten nog even vlug een drankje gehaald en wat warm water voor Jayden zijn fles en daarna weer lekker terug naar de hut om de kids op bed te leggen. Daan was ook best moe dus die ging ook liggen. Ik heb nog even tv gekeken maar op een gegeven moment was ik al die reclames ook wel zat dus ook maar richting dromenland.

Morgenochtend om 7.00uur gaan we aan land..we gaan naar Grand Turk.

Zijn we nog niet geweest, hadden 3 jaar geleden deze port of call ook maar door het slechte weer moesten we uitwijken naar een ander land.

We zijn dus erg benieuwd hoe het hier zal zijn, morgen zijn we weer van de partij!
***
Aangezien het hier bij de Starbucks op Curacao erg druk is, iedereen wil natuurlijk gratis internet haha, lukt het mij niet om foto's te plaatsen..dus foto's volgen nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten