woensdag 15 mei 2013

Bye bye Ft Lauderdale, Hello Carnival Breeze


Vanochtend hebben we min of meer uit kunnen slapen, tot maar liefst half 8.

Vandaag weer een druk dagje want we gaan vandaag op de cruise, dus moeten uitchecken, nog even naar de winkels, auto inleveren en richting de Port.






Had expres niet te veel schoenen meegenomen met het idee om tijdens de shopdag wel schoenen te halen voor onder andere Elegant Evening op de cruise..helemaal vergeten! Dus toch nog even hier naar de winkels om schoenen te halen. Door het gezoek naar schoenen was het inmiddels half 11, de tijd dat de auto ingeleverd moest worden op Miami Airport..we zullen zien wat we bij moeten betalen.

Klokslag half 12 was de auto weer terug bij de airport en we hoefden niks extra's bij te betalen..is weer een mazzel. Maar goed we hadden maar een halve tank opgereden en voor een volle betaald, laat maar zeggen dat we quitte staan dan :-)

Daarna nog even vlug naar Alama gelopen om te vragen of hun ook een cruise shuttle hebben en die hadden ze dus mochten we na afloop van onze cruise een shuttle nodig hebben,dan was dat geen probleem. Scheelt toch weer $60 voor een taxiritje.

Buiten aangekomen staan er zat shuttlebusjes en zijn naar die van Dollar gelopen. Super aardige chauffeur en ook de passagiers zijn weer erg vriendelijk. Iedereen is gek op kinderen hier.. Naast me kwam een man te zitten die ging cruisen met de Breeze, erg leuk gesprek met hem gehad.

In nog geen 20 minuten arriveren we bij de Port of Miami. Ik had een mail gehad van Carnival dat vanwege een controle check voor de werknemers, werd geadviseerd om na 13.00 pas te komen om in te checken. Wij kwamen er rond een uurtje of 12.15 aan en konden gewoon al inchecken.

Alles ging zo snel, er stond haast geen rij. Dat was 3 jaar geleden wel een ander verhaal zeg, toen waren we dik 2 uur bezig om op het schip te komen.

De vrouw vertelde ons dat we half 2 onze kamer in konden maar om 13.00 waren we al in onze hut..toch wel een ruime kamer zo voor ons viertjes.




 


Gelukkig hadden we de upgrade gedaan want als we een interior hadden was alles een stuk smaller en kleiner geweest.

Vlug onze spulletjes neergelegd en op naar Lido deck om te gaan lunchen. Er was niet erg veel bijzonders..dachten we..dus hielden het simpel.

We waren natuurlijk helemaal nog niet bekende met dit mega grote schip,dus na wat verder te lopen kon je wokken, bbq'en, hamburgers halen..naja we hebben nog 8 dagen om alles uit te vogelen.

De kinderen waren best uitgeput van al dat gereis dus we hebben deze dag weinig gedaan..koffers uitgepakt, beetje gesetteld.

Avond eten hebben we ook vroeg gedaan, lekker allemaal in bad geweest en vroeg naar bed..Morgen gaan we op ons gemak het schip verkennen. Maar voor zover we nu konden zien is het schip erg groot en mooi.

Erg jammer alleen dat het internet hier zo duur is aan boord, wordt voor jullie veel lezen straks ;-)

Tot snel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten