maandag 27 mei 2013

Islands of Adventure en huisjes kijken in Celebration

 

 
Vandaag staat Islands of Adventure op de planning..we waren aardig op tijd uit bed en alles ging eigenlijk wel in een rap tempo. We zaten zo in de auto richting Universal's Islands of Adventure.

We hadden verwacht dat het er erg druk zou zijn maar bij de parkeerplaatsen aangekomen viel het er allemaal erg mee. We hebben volgens mij nog nooit zo dichtbij gezeten. Echter in het park aangekomen zag het er toch allemaal wat drukker uit.
We liepen dit keer niet riching de Hulk maar richting Suess Landing, het kindergedeelte. De rijen vielen daar allemaal erg mee, het enige waar een lange rij was van bijna een uur dat was bij Cat in the Hat, dus die sloegen we even over voor misschien later op de dag.


Doorgelopen komen we bij The Lost Continent, dat heb ik nou nooit echt leuk gevonden en voor de kids was er ook niet echt veel bijzonders te doen dus daar lopen we door en kwamen we bij het mooie Wizarding World of Harry Potter uit.
Zo mooi om hier doorheen te lopen zeg, en dan die muziek op de achtergrond.
Daan wilde erg graag in The Forbidden Journey, voor mij hoeft hij niet persee.
Ik ben echt een achtbanenfreak maar in zulke attracties wordt ik dus altijd wat misselijk of eng. Maar de wachttijd was al 80 minuten dus Daan was er al van genezen.



We zagen toch wel dat het er erg druk was overal..er bleken ook heel veel schoolkinderen te zijn. We hadden al zeker 6 verschillende t-shirtjes gezien van allemaal scholen. Dus ja dan wordt het wel druk..
We hadden ondertussen al besloten dat we nog een keer terug zouden gaan voor oa Harry Potter en liepen door naar Jurassic Parc, maar ook daar waren de rijen absurd lang. En aangezien Jayden eigenlijk nergens in kan en dus voor niks in de zon moet blijven zitten sloegen we ook die over. Wel kwamen we onderweg die lekker Churro's tegen, die moeten we uiteraard in deze vakantie eten dus gelijk maar even gedaan, ook de kleine mannen vonden ze erg lekker.


 


We hadden het min of meer al een beetje gehad met al die drukte maar bij
Toon Lagoon aangekomen was de rij bij Popeye and Bluto's Bilge Rat Bargers was de rij 30 minuten, nou die was nog te doen. En vonden het ook weer zo sneu om nergens meer in te gaan. Dus hop hop Daan in de rij met Damian en ik ging bij de Exit zitten om straks te wisselen met Daan.


We kwamen er allemaal zeik en zeiknat uit, maar dat wisten we van te voren en vinden we ook helemaal niet erg. Damian vond het super en was ook erg blij dat hij 2x mocht.
Nog even in de zon gezeten om iets te drogen maar dat duurt wel even want je bent tot aan je onderbroek doorweekt :-)


Wat ik nog vergeet te vertellen is dat voor we Toon Lagoon binnen liepen je van die waterfonteinen had die elke keer omhoog kwamen. De kinderen hebben daar tot een lol gehad, Damian was helemaal doorweekt want die had een paar keer flink die sproeiers vol te pakken..







Door naar Marvel Super Hero's Island om even te kijken hoe lang de rij voor de Hulk was maar die was 50 minuten..een Nee dus.
De rij voor Doctor Doom's Fearfall was maar 15 minuten dus daar ging ik natuurlijk wel even in. In 2004 voor het laatst ingeweest dus wist niet meer precies hoe hij ging. Je wordt dus afgeschoten en dat afschieten vind ik altijd wel meevallen maar toen we boven waren en je dus eigenlijk los in je stoel hang moest ik toch wel even gillen hoor :-)


Het was inmiddels rond een uurtje of 3 en vonden het wel welletjes, we komen wel terug na Memorial Weekend en hopen op wat minder lange wachttijden.

In de auto zagen we de kaarten liggen die nog steeds op de post moesten..haha ik denk dat wij eerder thuis zijn als de kaarten bij de mensen in de bus vallen, maar goed toch maar even posten. En waar is het nou leuker om naar het postkantoor te gaan als in Celebration. Juist dus op naar Celebration, vlug even de post gedaan en daarna lekker rondgereden door deze prachtige wijk.
Wat een huizen staan hier zeg, dan droom ik altijd even weg..stel ik zou de lotto winnen( heb voor vanavond loten gekocht :-)  ) dan is dit toch wel een mooie plek om te wonen..Ja Natalie Dream on..want die lotto die winnen we dus niet
:-)





Na een rondje te hebben gereden is het tijd om lekker naar het huisje te rijden en te gaan eten.Hieronder nog wel wat foto's van wat mooie huizen die hier staan. De temperatuur kwam zelfs even bij 100F! Maar net toen we foto klikte sprong hij naar 99 haha! Maar ook dat is erg warm!!





We hadden nog pizza in de vriezer liggen dus dat wordt het vandaag, lekker makkelijk.
Na het eten lekker douchen en kids naar bed.
Daan ging nog even naar de winkels omdat hij morgen niet met lege handen mij wilde feliciteren.. morgen is mijn verjaardag en normaal gesproken vieren we dat altijd thuis maar dit keer in het mooie en zonnige Florida.

Ik ben nog even lekker een paar baantjes gaan zwemmen en in de hottub gezeten, later kwam Daan er ook nog even bij.
Daarna nog even tv gekeken...Law and Order (weet niet wel seizoen hoor Janneke ;-)  ) en toen werd het toch wel bedtijd.

Wil bij deze toch ook mensen bedanken voor het lezen van onze blog, en super leuk die reacties..

Tot morgen weer!

2 opmerkingen:

  1. Wat een huizen, daar kommen wij met onze rijtjes huis,en weer leuke foto's Natalie xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je moeders :-) Oh enne..we hebben de lotto niet gewonnen hier hoor..

    BeantwoordenVerwijderen