woensdag 22 mei 2013

Magic Kingdom met een vleugje regen

Vanochtend werd ik half 8 wakker, klaarwakker en terwijl ik toch vrij laat naar bed ging. Maar het geeft niet want ik wil toch op tijd in Magic Kingdom zijn vandaag.
We zijn nog nooit in de maand Mei in Florida geweest dus ik weet niet wat ik me moet voorstellen van de drukte. De meeste keren zijn we altijd in September geweest en dan is het altijd rustig in de parken.

Maar goed, we waren lekker op tijd. Even ontbijtje in de tuin al hadden de mannen allemaal geen trek dus kon de talel zo weer afruimen.
Lekker aangekleed en op naar Magic Kingdom..het was vandaag erg benauwd en bewolkt maar dat mocht de pret niet drukken want we hadden zin in MK!

Rond half 10 waren we op het park, en dan bedoel ik ook echt 'in' het park.
Het was aardig druk maar goed te doen, ik had het min of meer wel overvol verwacht dat je haast geen stap kon verzetten :-)



Normaal gesproken gaan we altijd bij het kasteel naar rechts om te beginnen bij
Tomorrowland maar laten we dit keer eens gek doen en gewoon bij Adventure Land gaan beginnen. Ook daar was het niet eens zo gek druk en de wachtrij van Alladin was 20 minuten.
We hadden voor Jayden een Buddy Harness gekocht maar vond het niet echt werken. Hij trekt zo hard dat hij eigenlijk achterover valt omdat hij niet verder kan. Best zielig..en hij is zo druk met draaien dat hij continu in de knoop zat..
dus nee kan er nog niet echt positief over zijn. Dus in de rij toch maar gedragen en wat rond laten keutelen zonder zijn buddy.
Kids vonden het super alleen Damian vond het wel wat kort duren..op naar de volgende want er zijn nog veel meer dingen die we willen doen vandaag.
De volgende is de Jungle Cruise, ook daar was het 25 minuten wachten en de tijd vliegt toch wel voorbij, Damian vroeg aan ons van te voren of alles nep was dus die was voorbereid :-) , Jayden was helemaal onder de indruk vooral van de olifanten die aan het badderen waren. En als hij Indianen zag ging hij zwaaien of handkusjes geven.



Het begon al te regenen dus dat begon goed..het regende gelukkig niet heel hard dus de ponchos waren nog niet nodig.
Doorgelopen naar Frontierland waar 1 van mijn Favo attracties zit.(het is inmiddels alweer droog). de Splash Mountain. Daan vind deze attractie niet echt leuk dus bleef bij Jayden. Damian had deze attractie al zo vaak op Youtube gezien en was helemaal enthousiast.
We moesten wel 40 minuten wachten en voor Damian is dat toch best lang, hij snapte niet waarom dat dat allemaal zo lang moest duren hihi. Aangekomen bij de bootjes werd Damian helemaal hyper en we mochten zelfs voorin het bootje!
De donkere stukken en de harde geluiden heeft Damian nooit wat gevonden dus af en toe dook hij bij me weg en met zijn handen op zn oren.
Maar..hij vond de Splash Mountain erg leuk vooral de grote val.



Terug gekomen bij mijn andere 2 mannen had Daan al Fast Pass tickets gehaald Big Thunder Mountain en konden dus gelijk doorlopen, even de Child Swap gedaan en werkte perfect. Damian mocht dus gewoon 2 keer! Had niet verwacht dat hij 2x wilde omdat hij best hard gaat,maar hij was heel de dag in de ban geweest van deze attractie.

De tijd ging best hard en MK staat toch nog wel een keer op de planning dus sloegen soms wat dingen over. Liberty Square hebben we niet gedaan en wilden richting Fantasyland gaan omdat daar toch het meeste zat wat we wilden doen.
Onderweg kregen we toch ook wel honger en had op een forum gelezen dat je bij Cosmic Rays, grilled chicken sandwiches kon halen. Daan vind die zo lekker dus we zijn eerst naar Tomorrowland gaan lopen. Ondertussen trok het helemaal dicht en begon het te regenen. De kids hadden ponchos maar ik was die van ons vergeten. Na het eten zijn we gaan lopen maar de wachtrijen zijn natuurlijk voor de 'binnen' attracties aardig opgelopen naar meer als een uur.
We waren aardig doorweekt en hadden ook geen zin om overal zolang te wachten dus besloten we om naar het huisje te gaan om wat te rusten/eten en later op de avond weer terug te gaan.

In het huisje zijn we even lekker gaan bubbelen, gegeten en even vlug bij de Walmart wat brood voor morgen gehaald.
Bij Disney aangekomen waren we niet de enige die in de avond terugkomen..wauw wat een drukte. Heel veel mensen komen natuurlijk ook voor de shows en het vuurwerk.
Eer dat we in het park waren was het 21.00 geweest dus zoveel tijd hadden we ook weer niet. Gelukkig konden we het laatste treintje naar Fantasyland nog nemen want de Electrical parade zou ook zo beginnen en dan kan je haast niet meer door het park lopen.
Aangezien iedereen de shows aan het kijken zijn, waren de wachtrijen minimaal. We konden alles in Fantasyland doen.







Moet zeggen dat de nieuwe attractie van Ariel, under the sea toch wel erg mooi is hoor, die gaan we zeker nog een keer doen.
We hadden alles gedaan en het was vrij laat dus op naar de auto..en dat...dat doe je niet zomaar. Half 12 waren we bij de auto.
Damian en Jayden waren helemaal op dus bij de villa aangekomen riep Damian al dat hij gelijk naar zijn kamer wilde. Ook Jayden stribbelde totaal niet tegen en lag binnen 2 minuten uitgeteld op bed.

Ik had ook vrij weinig zin meer om wat te doen dus geen blog vandaag, morgen weer een dag :-)
Het was de bedoeling dat we naar Blizzard Beach zouden gaan, maar het is toch allemaal vrij laat geworden vandaag en iedereen is moe, dus morgen zien we wel wat we gaan doen, gewoon lekker een 'chill' dagje.

Tot Morgen!!

1 opmerking:

  1. Super dag weer, de mannen houden het toch goed vol!
    Veel plezier vandaag whatever you do!

    BeantwoordenVerwijderen