zondag 2 juni 2013

Laatste volle dag :-(

Vanochtend hebben we min of meer uitgeslapen..Jayden werd vanochtend erg vroeg wat jammerig wakker maar toen ik bij hem ging kijken wilde hij zijn fles water en ging weer liggen.
Dus ik ook weer even terug..nog geen uurtje later stonden ze alle twee aan ons bed maar liepen gelijk weer naar de woonkamer om te gaan spelen met hun auto's.

Wij konden nog even rustig aan wakker worden en op ons gemak aankleden.
Daarna ontbijtje klaargemaakt maar niet iedereen had daar behoefte aan.
Spullen gepakt en kids aangekleed en richting Wet N Wild gereden.

Het was weer lekker druk overal en op de 192 kwamen we alweer in langzaamrijdend verkeer te rijden..en om de snelweg was het geen haar beter want ook daar stond het vast.
Ik zag een afslag met world Center dus ik zeg tegen Daan dat het vlakbij Wet N Wild is... niet dus hihi..Ik was in de war met Convention Center dus we hadden een flinke rit binnendoor.

Aangekomen bij Wet n Wild was het flink druk zeg..er kwam zelfs een bus aanrijden die bomvol zat met kinderen..
In het park was het ook erg druk, we hebben toch een aardige tijd moeten zoeken naar een plekje. Het was af en toe aan het regenen dus ik wilde wel een plekje onder een afdakje maar dat lukte ons niet.
Daan kwam op een gegeven moment 2 ligstoelen tegen en die hebben we maar vlug gepakt want een tafel met stoelen ging gewoon niet lukken.


We zaten wel bij Blast Away dus Damian was al helemaal startklaar om in dat bad te gaan. Jayden vond het ook allemaal wel wat dus we zijn gelijk in het water gedoken..tenminste gedoken..het water was KOUD, echt goed koud zeg haha..
Maar voor de niet kenners van het nieuwe Blast Away gedeelte..overal zitten sproeiers, emmers die leeggegooid worden of van die spuiters die je zelf kan bedienen..dus je ontkomt er niet aan om nat gegooid te worden zeg maar.
We waren dus ook zo nat :-)


Gelijk maar richting de glijbanen. Je mocht er alleen maar als Single rijder af dus Jayden mocht niet samen.  Ze hadden allebei een zwemvest aan dus we probeerde het gewoon. Ik zette Jayden neer op de glijbaan maar die tolde gelijk achterstevoren..ach god ik vond het zielig maar Daan stond beneden om hem te wachten en vertelde dat hij lachend naar beneden kwam :-)

Daarna nog wat glijbanen daar gedaan met de kids en zijn toen even verder gaan lopen om andere glijbanen uit te proberen.
Maar ik had dus verkeerd gekeken op de sites..want Jayden mocht nergens vanaf, echt nergens. Hij was net een paar cm te klein.
En dat is zo zielig want als Damian dan met mij of Daan gaat, gaat hij huilen.


Daan ging met Damian van de Surge een grote brede glijbaan waar je met max 4 personen af kan gaan. Ik bleef met Jayden beneden wachten..en dat duurde lang. Ik had het ondertussen al gehad want ik vind het sneu voor Jayden dat hij dan overal moet wachten. Dus voor mij was de lol er al best vanaf.
Overal stonden flinke rijen voor de glijbanen dus dat hield gewoon op voor ons.

Dan maar richting het golfslagbad..Damian ging er gelijk in maar liep steeds verder weg zonder ons. Die denkt nu namelijk dat hij kan zwemmen sinds hij het bad zonder ons in durft hihi.. Jayden bleef netjes aan de kant bij ons en vermaakte zich met springen en water spetteren.
Toch zijn ze hier allemaal erg oplettend want Jayden zat heel de tijd op en af dat stoepje te spelen met ons maar hij was te vlug en viel. Niet hard want hij viel op zijn vest :-) , maar toch kwam er gelijk een guard langs om Jayden over zijn bolletje te wrijven en te vragen of alles goed met hem was.
Ja vind ik toch wel netjes :-) ( moest ik even zeggen)






Naderhand was het wel even tijd om wat te drinken en te eten dus zijn we naar ons plekje toegelopen..Oh en dat had ik nog niet verteld. Toen we van de glijbanen afgingen bij Blast Away, had je een ophoging met allemaal stoelen en tafels..en daar lag niemand! Dus Daan had gelijk onze spullen gehaald en daarheen verhuisd.




Daar hebben we dus even lekker gezeten, alleen voor Damian duurt dat dan wel erg lang allemaal dus na 2 hapjes en een paar slokjes drinken vond hij het wel weer tijd om te gaan zwemmen. Een aangezien we bij het speelgedeelte zaten is hij alleen gegaan.



Jayden was erg moe en al een tijd aan het huilen en jammeren..naast ons was inmiddels ook een gezin gaan zitten die met precies hetzelfde probleem zaten..
Een kind die moe is maar tegen zijn of haar slaap aan het vechten is :-)
Jayden mochten we niet oppakken en wilde alleen maar rondjes lopen maar was zo moe dat hij struikelde over zijn eigen voeten.
Neerleggen lukt met geen mogelijkheid dan werd hij driftig en kroelen had hij ook niet echt behoefte aan.
Na een uurtje zat er voor ons niets anders op dan gewoon lekker aan te gaan kleden en naar onze villa te gaan.
Damian was het er natuurlijk totaal niet mee eens dus we hadden 2 huilende kinderen :-)

Richting de auto was alles weer goed en in de auto sliep Jayden gelijk :-)
Maar we zouden bij Popeye wat gaan eten en die was zowat om de hoek dus moesten hem weer wakker maken. Maar als er eten is, is dat geen probleem voor Jayden haha.. Dan heeft hij weer energie voor 10!
We hebben lekker gegeten bij Popeye's en Jayden zat weer aardig te flirten met de dames die hij daar tegen kwam. Hij zat te zwaaien, handkusjes geven en de vrouwen vinden het wel schattig natuurlijk :-) Dat wordt wat later hoor..

Na het eten zijn we lekker naar ons huisje gereden en zijn wij onze koffers in gaan pakken. De kinderen hebben lekker gespeeld en kwamen af en toe op een hoekje kijken.
We hadden een extra koffer meegenomen maar dachten eerst dat we die niet nodig hadden..maar helaas. We krijgen anders niet alles mee en moeten dan teveel hier laten. En dat vind ik ook weer zonde en we hadden er al op gerekend dus ook een 4e koffer hebben we nu nodig. Kinderen zijn ondertussen ook nog even lekker in bad geweest en zijn weer heerlijk fris :-)

Jayden hebben we rond 8 uur lekker op bed gelegd, zonder enige moeite ging hij liggen en sliep in nog geen 10  minuten. Damian mocht van ons nog iets langer blijven zitten en is bij ons tv gaan kijken..Scooby Doo was op tv en dat vond hij wel grappig. Dus met een ijsje op schoot zat hij te kijken..een half ijsje kreeg hij op en om half 9 zei hij dat hij naar bed wilde.

Wij hebben daarna nog even Pawn Stars gekeken en zijn nog even in de hottub gaan zitten voor de laatste keer. Daarna lekker gaan douchen en Daan is tv gaan kijken (met af en toe een run naar de WC, familie snapt wel wat ik bedoel hihi) . Ik zit lekker achter de laptop om nog even het blog bij te werken en ga zo nog even kijken hoe het met onze vlucht van morgen zit.

Morgen moeten we voor 10 uur ons huisje uit zijn maar moeten om half 11 onze auto al ingeleverd hebben en op het vliegveld zijn dus dat gaat wel lukken.
We hebben, als het goed is, de vlucht van 13.25uur naar Washington en daar een tussenstop van nog geen 1.5uur..dus hopen op geen vertragingen want het is allemaal best krap. Maandag 7.15 landen we op Schiphol Airport..

Ik weet niet of er nog tijd is om in die tussentijd nog wat op het blog te zetten en anders wordt het pas weer in ons huisje in Dordrecht.

Tot morgen allemaal!
xXx

4 opmerkingen:

  1. Jammer dat het er al weer op zit, maar het was toch wel een super vakantie!
    Goede vlucht terug en bereid je voor op 15 gr tenzij jullie een beetje goed weer meenemen...? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat sneu dat hij net te klein was voor het waterpark maar jullie hebben echt een supervakantie gehad. Ik vond het erg leuk om mee te lezen. Jammer dat het er al weer op zit, de tijd vliegt in Florida!
    Een goede terugreis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat hebben jullie veel gedaan en dat met 2 kleine kids. Het is soms wel aanpassen aan de leeftijd van de kleinste maar daar doe je niets aan. Alvast een hele goede reis terug naar huis en bedankt dat we mochten meelezen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jullie hebben een geweldige vakantie gehad, bedankt voor het meelezen en een hele goede terugreis

    BeantwoordenVerwijderen